Despre Noi


Scurt și la obiect

Cine suntem noi?

Să fii stăpânul unui animăluț, dincolo de toate bucuriile pe care ni le oferă, poate fi foarte solicitant uneori. De aceea, noi, sau Pettech.ro, așa cum ne cunoști, venim în ajutorul iubitorilor de animale cu cele mai noi, smart și bune soluții care să le ușureze viața, să le permită să se bucure de clipele minunate cu animaluțul lor, iar el să fie mulțumit, îngrijit și răsfățat așa cum merită. Suntem o companie nouă, cu oameni pasionați de munca lor și care știm cât de importantă este calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim. Suntem conștienți că atunci când onorăm o comandă plasată pe site-ul nostru, bucurăm cel puțin două suflete, iar din acest motiv suntem foarte atenți și meticuloși cu clienții noștri.


FACEBOOK


Haide să ne împrietenim și pe Facebook. Postăm regulat și dacă iubești animalele, suntem siguri că nu o să te plictisești. Vei găsi sfaturi, concursuri și multe informații utile pe care să le împărtășești mai departe în bula ta.


Vizitează


INSTAGRAM


Ne plac pozele și vrem să le împărtășim cu tine. Deși mai mult ca sigur ne vor garanta succesul, promitem să nu exagerăm cu pozele cu pisici! Cainii și alte animalute, au și ele loc în inima noastră și credem că și în a ta.


Vizitează


LINKEDIN


Dincolo de stilul nostru prietenos, suntem și foarte serioși. Profilul nostru de Linkedin poate ilustra asta. Aici vom posta ultimele noutăți din industrie și promitem că vom fi cu nasul pe sus doar în căutarea a celor mai bune soluții!


Vizitează


Abonează-te ca să primești cele mai tari noutăți!
  Stăpâni informați

  Postări de pe blog

  Noutăți, promoții și articole interesante

  Câinii sunt foarte pofticioși și adesea vor din mâncarea noastră, dar nu este o idee bună să le oferim. De exemplu, ceapa și usturoiul sunt otrăvitoare pentru câini!

  0

  Să înveți un câine trucuri, poate fi o adevărată provocare, în special dacă îți lipsește răbdarea și dacă nu ești conștient/ă de faptul că și prietenul tău patruped are propria lui personalitate. Totuși, orice cățel poate învăța câteva trucuri dacă-i acordăm atenție.

  0

  Majoritatea pisicilor învață de la mamele lor, la o vârstă fragedă, să folosească litiera, dar pisicile vagaboande și recent adoptate e posibil să nu știe cum să folosească o litieră. Aici intervenim noi, ca stăpâni. Este rolul nostru să suplinim rolul mamei și sa ne învățăm noul animăluț de companie cum să se comporte cuviincios, mai ales când vine vorba de folosit litiera.

  0


  Filtrează după Producător

  Filtrează după Material

  Filtrează după Ingrediente Hrană

  Filtrează după Culoare

  Filtrează după Greutate (kg)

  Filtrează după Volum (l)