Cum plătesc?

Site-ul nostru vă oferă posibilitatea de a plăti, folosind următoarele modalităţi de plată:
  • 1. Plata online cu ajutorul cardului 
  • 2. Virament online (Internet Banking)
  • 3. Plata prin virament bancar (OP)
  • 4. Plata ramburs, la livrare
1. Plata online cu ajutorul cardului 

Este cea mai simplă metodă de plată, se realizează online, şi este disponibilă tuturor clienţilor care posedă un card de credit sau debit: Visa, Mastercard. Plata cu Netopia nu presupune să aveţi un cont special. Netopia este metoda preferată de majoritatea clienţilor noştri şi poate fi folosită atât timp cât aveţi activat serviciul de plăţi online aferent cardului.

In cazul optiunii de plata Online cu cardul bancar  veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

2. Virament online (Internet Banking)

Daca detii un cont online la banca ta, prin intermediul caruia poti face plati, plata comenzii nu a fost nicicand mai simpla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri in aplicatia de pe telefon sau in contul online de pe site-ul bancii si sa folosesti optiunea de plata in lei disponibila pe platforma, introducand urmatoarele date la destinatar

Beneficiar: RAZA DE MAI CONSULT SRL

Cont RON: RO65BTRLRONCRT0359069401

Banca: Banca Transilvania

Ulterior, dupa ce tranzactia a avut loc, trebuie doar sa ne trimiti dovada platii (ordinul de plata) pe e-mail la adresa contact@pettech.ro.

3. Plata prin virament bancar (OP)

Plata prin transfer bancar

Beneficiar: RAZA DE MAI CONSULT SRL

Cont RON: RO65BTRLRONCRT0359069401

Banca: Banca Transilvania

Ulterior, dupa ce tranzactia a avut loc, trebuie doar sa ne trimiti dovada platii (ordinul de plata) pe e-mail la adresa contact@pettech.ro.

4. Plata ramburs, la livrare

Daca doresti sa platesti contravaloarea produselor comandate, cash la curier, in momentul selectarii metodei de plata, va trebui sa bifezi casuta “Numerar la livrare”. Astfel, in momentul in care curierul ajunge cu pachetul, acesta va incasa suma de bani aferenta comenzii si iti va elibera in mod obligatoriu si un bon sau o chitanta.


Transport Gratuit

În toată România, pentru comenzi mai mari de 300 RON.

Garanția de Retur

Poți returna produsul în 15 zile lucrătoare și primești banii înapoi.

Plată Securizată

Plătești rapid și în siguranță.


Filtrează după Producător

Filtrează după Material

Filtrează după Ingrediente Hrană

Filtrează după Culoare

Filtrează după Greutate (kg)

Filtrează după Volum (l)